Trabzon şampiyon olur ama...

Trabzonspor için çok önemli olan son 6 haftaya girilirken tüm Trabzonspor camiasına büyük sorumluluklar düşüyor.Haber61 olarak 20 Nisan 2009 Pazartesi günü saat 13:30'da başlattığımız bu kampanya doğrultusunda siz Trabzonsporlulardan kampanyamıza destek v

Trabzon şampiyon olur ama...

Trabzonspor için çok önemli olan son 6 haftaya girilirken tüm Trabzonspor camiasına büyük sorumluluklar düşüyor.

Haber61 olarak 20 Nisan 2009 Pazartesi günü saat 13:30'da başlattığımız bu kampanya doğrultusunda siz Trabzonsporlulardan kampanyamıza destek vermenizi bekliyoruz.

Eleştiriler 6 hafta boyunca durmalı:

Trabzonspor ile ilgili olarak tüm eleştiriler kalan 6 hafta boyunca rafa kaldırılmalı. Yönetiminden, futbolcusuna, futbolcusundan malzemecisine kadar, moral bozacak, konsantre dağıtacak hiçbir eleştiri yapılmamalı.

Hep destek tam destek zamanı

Şimdi destek zamanı, Trabzonspor'un desteğe ve morale en ihtiyacı olduğu bu dönemde, Trabzonspor'u destekleyen mail ve yorumlar ile siz de bu kampanyaya dahil olun. Sayfalarımızda sizlerin olumlu görüşlerine de yer verelim.

6 hafta boyunca Haber61 tarafsız değil

Lig'de kalan 6 hafta boyunca haber61.net sitesi tarafsız kalmayacak, Trabzonspor'un tarafından olacaktır.

Trabzonspor yönetimi, teknik direktörü, futbolcusu, masörü, malzemecisi hakkında ziyaretçilerden gelen hiçbir olumsuz yorum bu sayfalarda yayınlanmayacaktır.

Yaptığımız destek kampanyası doğrultusunda uygulayacağımız bu yöntem bazı kişiler tarafından Demokratik olmamakla eleştirilebilir, ama canımız, her şeyimiz Trabzonspor için varsın 6 hafta olumsuz düşünceleri yayınlamadığımız için demokratik olmamakla suçlanalım. Bunun bedelini ödemeye hazırız. Yeter ki Trabzonsporumuz şampiyon olsun.

Siz okurlarımızın bizi anlayışla karşılayacağına en küçük bir şüphemiz yok.

Tüm Trabzonspor camiasından kampanyaya destek vermesini bekliyor, yorum ve açıklamalarınız için dilerseniz yorum yazarak, dilerseniz e-mail yolu ile ve dilerseniz, telefon ve fax ile desteklerinizi bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler