ASKF'ye EYOF anlatıldı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili çalışmalar anlatıldı. ASKF toplantı salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erdem ve üyelere EYOF 2011 Trabzon Genel Sekreter

ASKF'ye EYOF anlatıldı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili çalışmalar anlatıldı.

ASKF toplantı salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erdem ve üyelere EYOF 2011 Trabzon Genel Sekreteri Yaşar Ulusoy tarafından oyunların alınışından bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında sunum yapılarak bilgi verildi. Katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Genel Sekreter Ulusoy, bir spor organizasyonu olan olimpiyatlarla ilgili yapılan çalışmalara ASKF üyelerinin verdikleri desteği çok önemsediklerini belirterek, "Oyunları başarıyla organize edeceğiz. Ancak daha sonra Trabzon'un kazanmış olduğu bu dünya çapındaki tesislerle yeni organizasyonlar alabilmek için hep birlikte çaba göstereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor