ASKF Başkanı Cahit Erdem çalmadık kapı bırakmıyor

Mayıs ayında yapılacak olan ASKF seçimi öncesi Cahit Erdem ve ekibinin temposu göz kamaştırıyor.

ASKF Başkanı Cahit Erdem çalmadık kapı bırakmıyor
Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yaklaşan seçim öncesi mevcut başkan Cahit Erdem seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Mayıs ayında yapılacak olan ASKF seçimi öncesi Cahit Erdem ve yönetim ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde ASKF binasında toplanan ekip mini toplantılar yaparak seçim stratejilerini belirliyor. Bugün Amatör spor kulüplerini ziyaret edecek olan yönetim onların dertlerini sıkıntılarını dinleyip çözüm önerilerini kulüplere aktarması bekleniyor.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan ASKF Başkanı Cahit Erdem, seçim çalışmalarınızı yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek Trabzon’da Amatör Spor Kulüplerinin sıkıntılarını yerinde gözlemleyip yönetim olarak bu sorunlara çözüm bulmak için çaba sarf ediyoruz. Bugün bazı amatör kulüpleri ziyaret edip onların dertlerini dinleyeceğiz. Yakın zamanda yeni bir ilk yardım kursu başlatacağız. Amacımız Trabzon Amatör Futbolunun daha iyi seviyelere gelmesini sağlamak bunun için ekibimle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

1.Amatör Küme Play-off   kura çekiminin bugün yapılacağını aktaran ASKF Başkanı Cahit Erdem play-off heyecanı yaşayacak olan güzide ekiplerimize başarılar diliyoruz dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor