Asist lideri Serkan Balcı!

Trabzonspor’un ligde oynadığı 8 maç sonunda 17 puanla ikinci sırada yer alırken, başarılı futbolcu Serkan Balcı verdiği 3 gol pasıyla asist lideri konumunda bulunuyor.  Sezona Ankaragücü galibiyetiyle başlayan bordo mavililer bugüne kadar oynadığı 8 maçta

Asist lideri  Serkan Balcı!

Trabzonspor’un ligde oynadığı 8 maç sonunda 17 puanla ikinci sırada yer alırken, başarılı futbolcu Serkan Balcı verdiği 3 gol pasıyla asist lideri konumunda bulunuyor.

 

Sezona Ankaragücü galibiyetiyle başlayan bordo mavililer bugüne kadar oynadığı 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak, yediği 6 gole karşılık rakip filelere bıraktığı 20 golle Fenerbahçe’nin ardından ligin en golcü takımı olmayı başardı.

 

 Trabzonspor’da  Teofilo attığı 4 golle en golcü futbolcu olurken, onu 3’er golle Burak ve Yattara, 2’şer golle Umut, Selçuk, Jaja, 1’er golle de Alanzinho, Glowacki ve Mustafa takip etti. Ligin 2. Haftasında oynanan Fenerbahçe maçında ise Mehmet Topuz kendi kalesine 1 gol atmıştı. Bu sonuçların ardından Trabzonspor  maç başına 2.5 gol ortalamasını tutturmayı başardı.

 

2007 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Serkan Balcı ise geldiği günden bu yana ortaya koyduğu başarılı performansını bu sezon da sürdürmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu ligin geride kalan 8 haftası sonunda yaptığı 3 asistle takımımızın en fazla gol pası veren oyuncusu olmayı başardı.

 

Ortaya koydukları performans nedeniyle tüm oyuncuları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor