A.Sebat'ta oyun ve skor şoku!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Çorumspor'a 5-1 yenilen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, rakipleri karşısında çok kötü bir yenilgi aldıklarını söyledi. Birinci, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın başlarında erken goller yedik

A.Sebat'ta oyun ve skor şoku!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Çorumspor'a 5-1 yenilen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, rakipleri karşısında çok kötü bir yenilgi aldıklarını söyledi. Birinci, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın başlarında erken goller yediklerini belirterek, ''6. dakikada rakibimiz karşısında 2-0 mağlup duruma düştük. İster istemez de bu skor futbolcularımızın moralini bozdu. Bireysel hatalardan yediğimiz goller sonucu farklı mağlup olduk'' dedi. Çorumspor karşısında çok kötü bir yenilgi aldıklarını ifade eden Birinci, ''Oynanan futbol ile skoru bağdaştıramayız ama 5 gol yedikten sonra da kime ne anlatabiliriz. Oyunun hakkı bu olmadığına inanıyorum. Bu farklı yenilgiden dolayı taraftarımızdan özür diliyoruz, çok üzüntülüyüz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor