A.Sebatspor'da yeni hoca konuştu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör Mehmet Birinci'nin istifasıyla göreve getirilen teknik direktör Ekrem Al, ligde bulundukları yerin camiaya yakışmadığını ve yukarı doğru çıkmak için ne gerekiyorsa yapacakl

A.Sebatspor'da yeni hoca konuştu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör Mehmet Birinci'nin istifasıyla göreve getirilen teknik direktör Ekrem Al, ligde bulundukları yerin camiaya yakışmadığını ve yukarı doğru çıkmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Al, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süre maç kazanamamanın sporcular üzerinde olumsuz etkileri olduğunu ifade ederek, "Sporcular üzerinde bir baskı ve moralsizlik var. Bu sporcularda özgüvensizlik oluşturdu. Biran önce galibiyetle tanışıp sporcuların özgüvenlerinin yerine gelmesi gerekiyor. İnanıyorum ki alınacak bir iki galibiyet ile hem özgüvenlerini kazanmış olacağız hem de bulunduğumuz yerden yukarı doğru çıkacağız" dedi.

Ekrem Al, şunları kaydetti:

"Ligde bulunduğumuz yer hiç istenmeyen bir yer ve buradan hızlı bir şekilde yukarı doğru çıkmamız gerekiyor. Akçaabat Sebatspor'un bulunduğu durum Sebatspor camiasına yakışmıyor. Bu kulüp geçmişte yaşadığı başarılar ile güzide bir kulüptür. Bu ligden daha üst seviyelere layıktır. Biz dahil sporcularımız bunun bilincindeyiz ve bu kulübü kurtarma adına elimizden geleni yapacağız."

Öte yandan, kırmızı-beyazlılar hafta sonu oynayacakları Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Akçaabat Fatih Stadyumu'nda teknik direktör Ekrem al nezaretinde yapılan çalışmaya, sakat olan sporcular Can Parlayan ve Cem katılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor