A.Sebat yeni başlangıç peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Erhan Çimşir, Turgutluspor maçı ile yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Hafta sonu kendi seyircisi önünde Turgutluspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'u

A.Sebat yeni başlangıç peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Erhan Çimşir, Turgutluspor maçı ile yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Hafta sonu kendi seyircisi önünde Turgutluspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Çimşir, ''Geçmişi geride bırakıp, Turgutluspor karşılaşması ile yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz'' dedi. 

Çimşir, Akçaabat Sebatspor'da geçen hafta yapılan kongre ile başkan değişmese de yönetimde bir yenilenmeye gidildiğini vurgulayarak, ''Yönetim bazında oluşan bu yeni başlangıcı futbol takımında da bir başlangıç olarak görüyoruz. Turgutluspor karşılaşmasında alacağımız galibiyet ile takım ve camianın moral bularak yoluna devam etmesini arzu ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor