Asbaşkan Kaba'dan beklentiler

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın sahasında Tokatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, asbaşkan Hafız Şirazı Kaba, bu maçta galip gelmekten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Kaba, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda lider Elazığspor'a y

Asbaşkan Kaba'dan beklentiler

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın sahasında Tokatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, asbaşkan Hafız Şirazı Kaba, bu maçta galip gelmekten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Kaba, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda lider Elazığspor'a yenilip 3 puan kaybettiklerini belirterek, ''Lider Elazığspor'a karşı çok iyi mücadele etmemize rağmen puan alamadık. Ligin alt sırasından kurtulma mücadelesi veren bir takım olarak, bu maçta kaybettiğimiz puanlar bizim için kötü oldu'' dedi.

Yarın sahalarında Tokatspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Kaba, ''Bu maçta galip gelmekten başka bir düşüncemiz yok, 3 puan almak zorundayız. Galibiyetle önümüzdeki maçlar için moral bulmak istiyoruz. Rakibimiz Tokatspor iyi bir takım, puan olarak da yukarılarda yer alıyor. Zor maç olacak ama taraftarımızın da desteğiyle maçtan galibiyetle ayrılmak istemiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor