Artvinspor, hocasını buldu

Artvinspor, tecrübeli hoca Ferruh Babacan ile anlaştı.

Artvinspor, hocasını buldu

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Artvinspor, teknik direktör arayışını başarılı ve tecrübeli hoca Ferruh Babacan ile yaptığı anlaşmayla çözdü.


Teknik Direktör Ferruh Babacan için Artvinspor Kulüp binasında imza töreni düzenlendi. İmza töreninde, Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Özlem Sarayoğlu, Nurettin Albayrak, Asım Yılmaz, Göksel Sönmez, Cihat Uzun, Sedat Ali Öktem, Hakan Ermiş, Akın Dinler, Süleyman Aksakaloğlu, Murat Küçükay, Aykut Bucak ile Alparslan Karacan hazır bulundu.

Başarılı ve tecrübeli hoca Babacan, sırasıyla Artvin Köy Hizmetleri, Artvin 7 Mart Spor, İl Özel İdaresi Spor, Artvin Çoruh Spor gibi kulüplerin teknik direktörlüğü görevini üstlendi. 

Artvinspor, hocasını buldu

Artvinspor’un yeni teknik direktörü Babacan burada yaptığı konuşmasında, Artvinsporu tekrar eski başarılı günlerine döndürmek için var gücüyle çalışacağını belirterek, şunları söyledi:

“Artvinspor Kulübüyle anlaştığım için çok mutluyum. Artvinsporu sağlam temellere ve gençlere emanet edecek şekilde yapılanmayı hedefliyoruz. Başarılı işlere hep birlikte imza atmak için gönülden ve yüreğimle geldim. Yönetim kurulu ile uyum içerisinde çalışarak Artvinsporu hak ettiği ve özlenen başarılı günlerine dönmesini sağlayacağız. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Artvinspor, hocasını buldu

Artvinspor Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yıldırım ise anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Artvinsporu tekrar ayağa kaldırmak için 13 kişilik yönetim kuruluyla birlikte ellerini taşın altına koyduklarını belirten Başkan Yıldırım, “Herkesin burada sabrına ve desteğine ihtiyacımız var. Kuracağımız sağlıklı bir yapıyla, adımla, geleceği de planlayacağız. En büyük destekçimiz taraftarlarımız olacak. Taraftarımızdan biraz zaman ve sabır istiyoruz. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Takımımızı Artvinli gençlerimizden oluşturmaya büyük nem veriyoruz. Takımın başına tecrübeli ve başarılı hoca olan Ferruh Babacan’ı getirdik. Hocamıza yönetim kurulu olarak büyük güven duyuyoruz. Hocamızın başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. Hocamıza başarılar diliyoruz. Her zaman yönetim olarak hocamızın yanında olacağız." diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor