Arsinspor'un rakibi Ünyespor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Ünyespor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp asbaşkanı İmdat Uzun, lider karşısında tek hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi. Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi tesislerinde Ünyespor maçı

Arsinspor'un rakibi Ünyespor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Ünyespor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp asbaşkanı İmdat Uzun, lider karşısında tek hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi. 

Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi tesislerinde Ünyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Takımımız teknik direktör Orhan Cinemre nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Takımımızda şu an bir sıkıntımız yok. Ünyespor maçına tamamen konsantre olmuş durumdayız. Lider Ünyespor karşısında tek hedefimiz kazanmak. Rakibimizi Arsin'den puansız gönderme hesabını yapıyoruz'' dedi. 

Ünyespor maçında taraftarlarından destek bekleyen Uzun, ''Taraftarımız maçın başından sonuna kadar takımlarını desteklesinler. Onların desteğine bu maçta ihtiyacımız var. İki Karadeniz takımının mücadelesinin fair play içinde başlayıp, sonuna kadar böyle devam etmesini arzu ediyoruz'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor