Arsinspor'u kimse karalayamaz

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu’nda mücadele eden Arsinspor eski başkanı ve mevcut taraftarlar derneği başkanı Gökhan Gürsoy, Arsinspor’un bu ligde onurlu mücadele ettiğini söyledi.Gürsoy, yaptığı açıklamada, Gümüşhane maçından sonra bir haftadır yapılan güna

Arsinspor'u kimse karalayamaz

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu’nda mücadele eden Arsinspor eski başkanı ve mevcut taraftarlar derneği başkanı Gökhan Gürsoy, Arsinspor’un bu ligde onurlu mücadele ettiğini söyledi.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, Gümüşhane maçından sonra bir haftadır yapılan günahsızca eleştirileri basından takip ettiklerini belirterek, “Bu beni ve Arsinspor taraftarlarını derinden üzmüştür. Birileri çıkıp ‘Benden büyük Trabzonlu yoktur diyor, birileri çıkıp milliyetçi senaryoları yazıyor, Arsinspor’u günah keçisi ediyorlar, buna kimsenin hakkın  yoktur” dedi.

Arsinspor’un arkasında büyük bir taraftar kitlesi olduğunu ifade eden Gürsoy, “Biz Gümüşhanespor’u daha önce 2 kez mağlup ettik, beraberlik alamayacak kadar da aciz bir takım değiliz, bunun neden bu kadar büyütüldüğüne anlam veremiyoruz. Arsinspor’a 1 puan yetiyordu, biz de ona göre kontrolü oynadık, vermiş olduğumuz mücadele sonunda kümede kalarak aldık. Gümüşhanespor karşısında saldırıp yenilseydik, o zaman biz küme düşecektik, Sürmenespor bize ödül mü verecekti” diye konuştu.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

Aklımız, beynimiz ve cebimiz arasındaki mesafe kadar kısa değil, bunu kimin için söylediklerini herkesin anladığını kaydeden Gürsoy, şöyle devam etti:

 “Arsinspor kimseyi satmamıştır, aksine kendi can derdine düşmüş ve onurlu mücadelesini vermiştir. Buradan Sürmenespor yöneticisi Sinan Kanca’ya sesleniyorum, bir haftadır Arsinsporu karalamaya kampanyası başlatmış ama biz buna müsade etmeceğiz. Kendisi futbola siyaset karıştı diyor ama maalesef kendisi bir haftadır çalmadığı siyasi kapı kalmamış olup, futbola siyaset karıştırıyor, merak ediyorum Kanca, Arsinspor’u karalama hakkını sana kimse veriyor, lütfen seni haddini bilmeye çağırıyorum. Bir de duyuyorum ki, bugün Sürmenespor yöneticisiyim diye ayağa kalkanlar Sürmenesepor’a temlik koyan insanlar, Sürmenespor amatöre düştüğü için ve borçlar silindiği bu insanlar ne yapacağını şaşırdılar.36 maçta 1 galibiyeti alan Bulancakspora mağlup olup küme düşmelerin sebeplerini başkalarına fatura etmesinler.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI

Gürsoy sözlerini şöyle tamamladı:

“Ben burada en önemli olarak şunu belirteceğim, biz sezon başından beri, büyük bir mücadele verdik. Özellikle burada yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosunun vermiş olduğu emeğe kimsenin saygısızlık etmeye kimsenin hakkı yoktur”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler