Arsinspor'dan 7-8 seri örneği!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün oynadığı maçta İnegölspor'a 2-0 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Cinemre, yaptığı açıklamada, İnegölspor maçında ortaya iyi bir futbol koyduklarını belirterek, "İlk yarıda başa baş bir mücadele oldu. İki takım da çok ü

Arsinspor'dan 7-8 seri örneği!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün oynadığı maçta İnegölspor'a 2-0 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Cinemre, yaptığı açıklamada, İnegölspor maçında ortaya iyi bir futbol koyduklarını belirterek, "İlk yarıda başa baş bir mücadele oldu. İki takım da çok üst düzeyde futbol sergiledi. Rakibimiz de biz de bu yarıda gol bulabilirdik ancak olmadı. Rakibimizin direnci ikinci yarının başında golü bulunca arttı. Daha coşkulu oynamaya başladılar. Skora denge getirmeye çalıştığımız bir anda ikinci golü yedik. İnegölspor bulduğu pozisyonları değerlendirdi, biz ise değerlendiremedik" diye konuştu.

 

Bundan sonra oynayacakları maçların son derece önemli olduğunu vurgulayan Cinemre, "Biz Hatayspor ile karşılaşacağız, ilk 5'e girmeye çalışan rakiplerimiz ise kendi aralarında maçlar yapacak. Fikstür avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. İlk yarıda nasıl 7-8 haftalık bir seri yakaladıysak, bundan sonra da aynı çıkışı yakalamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler