Arsinspor'da İnegöl hazırlığı

Arsinspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç, İnegölsor maçı ile ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, ''Rakibimiz de bizim gibi play off mücadelesi veren takımlardan birisi ve son haftalar

Arsinspor'da İnegöl hazırlığı

Arsinspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç, İnegölsor maçı ile ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, ''Rakibimiz de bizim gibi play off mücadelesi veren takımlardan birisi ve son haftalarda iyi sonuçlar alamadılar. Bizim maçı çıkış maçı olarak görüyorlar. Bu açıdan iki ekibi de çok zor bir maç bekliyor'' dedi.

Geçen hafta sahalarında Bayrampaşaspor karşısında beklenmedik bir şekilde yenilgi aldıklarını ifade eden Koç, ''İnegölspor karşısında mutlak galip gelerek, hem Bayrampaşa mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz, hem de play off gruplarına kalma şansımızı devam ettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler