Arsinspor'da Cinemre konuştu!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, dün sahasında Lüleburgazspor'u 3-0 yenen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, oynadıkları futbol ile galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Cinemre, yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında oyun üstünlüğünün maçın başında

Arsinspor'da Cinemre konuştu!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, dün sahasında Lüleburgazspor'u 3-0 yenen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, oynadıkları futbol ile galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Cinemre, yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında oyun üstünlüğünün maçın başından sonuna kadar kendilerinde olduğunu belirterek, ''Çok üst düzey olmasa da iyi futbol oynadık. Oynadığımız futbol ile galibiyeti hak ettik. Zaten maça iyi hazırlanmıştık ve de iyi bir kamp dönemi geçirmiştik'' dedi.

Sakat oyuncularının çokluğuna rağmen yerlerine oynayan oyuncuların onların eksiğini kapattıklarını ifade eden Cinemre, ''İlk defa farklı bir skorla galip geldik. Bu galibiyet ile 2. yarıya çok iyi başladık. Lüleburgazspor play-off rakiplerimizden biriydi, bu galibiyet ile ligde sıralama olarak kendilerini geride bıraktık. İkinci devrede en çok puan toplayan 3 takımdan biri olursak, ilk 5 takım içinde yer alma hedefini tutturabiliriz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor