Arsinspor'da 3 puan hesapları

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında lider Ünyespor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, lidere ilk yenilgisini yaşatmak istediklerini söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu Ünyespor maçı öncesi

Arsinspor'da 3 puan hesapları

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında lider Ünyespor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, lidere ilk yenilgisini yaşatmak istediklerini söyledi. 

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu Ünyespor maçı öncesi hazırlıkları sürdürdüklerini belirterek, ''İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda Ayhan'ın dışında sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmamakta'' dedi. 

Rakiplerinin lider olmasının ve yenilgileri bulunmamasının kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Cinemre, ''Lider Ünyespor'a sahamızda ilk yenilgisini yaşatmak istiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarımız da bu maçta centilmen bir şekilde bizi desteklesin. Maça keyif almak için gelsinler'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor