Arsinspor zirvenin uzağında kaldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün deplasmanda Ünyespor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, aldıkları mağlubiyetle zirvenin biraz uzağında kaldıklarını söyledi.  Orhan Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saha zemininin çok kötü

Arsinspor zirvenin uzağında kaldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta dün deplasmanda Ünyespor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, aldıkları mağlubiyetle zirvenin biraz uzağında kaldıklarını söyledi.

 

Orhan Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saha zemininin çok kötü olmasından dolayı ortaya iyi futbol koyamadıklarını belirterek, "Maçta ilk net pozisyonu biz yakaladık ama değerlendiremedik. Bunu değerlendirebilseydik maç daha farklı olabilirdi" dedi.

 

Rakiplerine fazla pozisyon vermediklerini ama ilk pozisyonda ise golü yediklerini ifade eden Cinemre, "Bu mağlubiyet ile zirvenin biraz uzağında kaldık. Bu maçı unutmak zorundayız. Önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Lig beşincisi Tepecikspor ile aramızda 5 puan var. 3 puanlık sistemde 5 puan o kadar çok önemli değil. Biz play-off'a katılmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Önümüzdeki maçları kazanarak, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor