Arsinspor telafi peşinde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırşehirspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp basın sözcüsü Özer Çalık, rakipleri karşısında alacakları 3 puan ile geçen haftaki yenilgiyi telafi etmek istediklerini söyledi. Çalık, AA muhabirine ya

Arsinspor telafi peşinde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırşehirspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp basın sözcüsü Özer Çalık, rakipleri karşısında alacakları 3 puan ile geçen haftaki yenilgiyi telafi etmek istediklerini söyledi. 

Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Tekirova Belediyespor karşısında çok şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek, ''Bu hafta ise kendi saha ve seyircimiz önünde Kırşehirspor'u konuk edeceğiz. İç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Rakibimiz karşısında alacağımız 3 puan ile geçen haftaki yenilgimizi de telafi edeceğiz'' dedi. 

Kırşehirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini ifade eden Çalık, ''Bölge takımlarımızdan 2. Lig'de mücadele eden Ofspor ile de bir hazırlık maçı yaptık. Ofspor'u bu maçta 1-0 yendik. Galibiyetten önemlisi ise bu maçta futbolcularımızın ortaya koyduğu futbol herkesi memnun etti. Aynı performansı Kırşehirspor karşısında futbolcularımızdan bekliyoruz'' dedi. 

Kırşehirspor maçı öncesi Arsinspor'da Ayhan'ın sakatlığının geçtiği ve cezalı futbolcu olmadığı öğrenildi. 
  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor