Arsinspor pür neşe!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp başkanı Paşa Koç, sahalarında Lüleburgazspor'u 3-0 yenerek ikinci yarıya moralli girdiklerini söyledi.Koç, ikinci yarının ilk maçında sahalarında Lüleburgazspor'u farklı yenerek 3 puanı almanın

Arsinspor pür neşe!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp başkanı Paşa Koç, sahalarında Lüleburgazspor'u 3-0 yenerek ikinci yarıya moralli girdiklerini söyledi.

Koç, ikinci yarının ilk maçında sahalarında Lüleburgazspor'u farklı yenerek 3 puanı almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 'Bu galibiyet ile ikinci yarıya moralli girdik. Bunun yanında play-off rakiplerimizden biri olan takımı yenerek çok önemli 3 puan aldık' dedi.

Gelecek hafta ise deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Koç, 'Rakibimiz zirve mücadelesi veren bir ekip. Biz rakibimizin ligdeki konumundan çekinmiyoruz, sakat futbolcularımızın çokluğuna rağmen bu maça 3 puan hedefiyle hazırlanıyoruz. Deplasmana galibiyet için gideceğiz. Futbolcularımızın kazanmak içinde ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vereceklerine inanıyoruz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor