Arsinspor istikrar peşinde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Belediye Bingölspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp basın sözcüsü Özer Çalık, rakiplerini bu maçta yenerek, deplasmanda ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Çalık, AA muhabirine yaptığı aç

Arsinspor istikrar peşinde

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Belediye Bingölspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp basın sözcüsü Özer Çalık, rakiplerini bu maçta yenerek, deplasmanda ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. 

Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Ünyespor karşısında skor olarak geri düşmelerine rağmen, son dakikaya kadar galibiyeti kovaladıklarını belirterek, ''Oyundan kopmadık ve son dakikada attığımız gol ile rakibimizi yendik. Bu sonuçla rakibimiz ligde ilk yenilgisini aldı ve liderliği kaybetti'' dedi. 

Ünyespor maçının kendileri için geride kaldığını ifade eden Çalık, ''Önümüzdeki deplasman maçımızı Belediye Bingölspor ile yapacağız. Bu maçı düşünmek zorundayız. Deplasmanda oynadığımız maçlarda henüz galip gelme başarısı gösteremedik, 4 maçta 2 beraberlik, 2 de yenilgi aldık. Belediye Bingölspor'u yenerek, hem deplasmanda ilk galibiyetimizi almak hem de ilk kez üst üste 2. galibiyetimizi alarak istikrar yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor