Arsinspor ikinci yarıdan umutlu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da basın sözcüsü Muammer Şahin, ilk yarıda çok iyi mücadele ettiklerini, ikinci yarıdan da umutlu olduklarını söyledi. Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdük

Arsinspor ikinci yarıdan umutlu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da basın sözcüsü Muammer Şahin, ilk yarıda çok iyi mücadele ettiklerini, ikinci yarıdan da umutlu olduklarını söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini belirterek, ''Takımımız burada çok iyi bir çalışma ortamı buldu. Hazırlıklarımızı çok iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Teknik direktörümüz Orhan Cinemre'nin yönetim kuruluna verdiği transfer raporu doğrultusunda takımın eksik bölgelerine transferler yaptık. Yaptığımız transferlerle kadromuz daha da güçlendi. Şu an transfer çalışmamız yok, hocamız kamp sonrası transfere ihtiyaç duyarsa ancak o zaman transfer yapabiliriz'' dedi.

Ligin ilk yarısında rakiplerin güçlerini gördüklerini ifade eden Şahin, ''İkinci yarı çok daha zorlu geçecek. Grupta Trabzon'un bir ilçe takımı olarak il takımlarına karşı iyi mücadele verdik. Zirveye oynayan takımlardan puanlar aldık. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıdan da umutluyuz, bu yarıda da başarılı olacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler