Arsinspor hedef belirledi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp başkanı Paşa Koç, hedeflerinin ilk 5 takım içinde yer almak olduğunu söyledi.Koç, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptıkları idmanlarla sürdürdüklerini belirterek, ''Takımımız teknik dire

Arsinspor hedef belirledi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp başkanı Paşa Koç, hedeflerinin ilk 5 takım içinde yer almak olduğunu söyledi.

Koç, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptıkları idmanlarla sürdürdüklerini belirterek, ''Takımımız teknik direktör Orhan Cinemre gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Burada iyi bir çalışma ortamımız var. İkinci yarıya hazır bir şekilde girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İyi bir kadrolarının olduğunu ifade eden Koç, ''İlk yarıda oynadığımız futbol ile çok iyi bir takım olduğumuzu zaten gösterdik. Hocamızın raporu doğrultusunda bu takıma takviyeler yaptık, iyi olan kadromuzu daha da güçlendirdiğimize inanıyoruz. İkinci yarı çok daha güçlü bir takım ile lige gireceğiz. Ligde hedefimiz ilk 5 takım içinde yer almak olacak. Bu hedef doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler