Arsinspor'dan Dostluk Mesajı

TFF 2. Lig 4. Grupta Perşembe günü Değirmenderespor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, bu karşılaşmada skordan çok dostluğun kazanmasını istediklerini söyledi.Şahin, yaptığı açıklamada, bu sezon sahalarında ilk kez bir

Arsinspor'dan Dostluk Mesajı

TFF 2. Lig 4. Grupta Perşembe günü Değirmenderespor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, bu karşılaşmada skordan çok dostluğun kazanmasını istediklerini söyledi.

Şahin, yaptığı açıklamada, bu sezon sahalarında ilk kez bir maça çıkacaklarını belirterek, “Değirmendere maçı bizim için her açıdan çok önemli bir karşılaşma, kazanmamız gereken bir karşılaşma olarak görüyorum. Bu maçta her şeyden önce centilmence geçmesini istiyorum, iki Trabzon takımınının mücadelesinde dostluk havasının en üst seviyede olacağına inanıyorum. Sahada mücadele edecek futbolcularımızın da bu anlayışla oynayacaklardır. Bu maçta skordan çok dostluğun kazanmasını istiyorum. Tüm Trabzonlu sporseverleri bu maça davet ediyoruz ” dedi.

Bu maç öncesi takımlarında Fatih, Sezgin ve Yılmaz'ın sakatlıklarının bulunduğunu ifade eden Şahin, “Bu futbolcuların bu maça yetiştirilmeye çalışıyoruz. Bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağımız çift idmanla sürdüreceğiz ve maç saatini bekleyemeye başlayacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor