Yattara'dan Sevindirici Haber

Trabzonspor, hafta sonu Çaykur Rizespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında sakatlanan ve 15-20 gün tedavisi

Yattara'dan Sevindirici Haber


Trabzonspor, hafta sonu Çaykur Rizespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında sakatlanan ve 15-20 gün tedavisi süreceği açıklanan Yattara da katılarak Ziya Doğan'ın yüzünü güldürdü. Gineli oyuncu hafif sakatlığı süren Ayman ile birlikte bir süre koşu yaptı.

Yattara'nın Çaykur Rizespor maçında oynayamayacağı ancak ligin 4. haftasındaki Bursaspor maçında forma giyebilecek duruma gelebileceği belirtildi.

Uzun süredir sakatlığı bulunan Fredrik Risp de takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu futbolcunun gelecek ay sonuna doğru hazır hale geleceği kaydedildi.

Antrenmana milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Ergin Keleş ve Jabi ile sakatlığı süren Musa katılmadı.
Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor