Arsinspor 3 puan için gidiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Belediye Bingölspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp başkanı Paşa Koç, deplasmana 3 puan için gideceklerini söyledi. Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Ünyespor'u yenip lide

Arsinspor 3 puan için gidiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Belediye Bingölspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp başkanı Paşa Koç, deplasmana 3 puan için gideceklerini söyledi. 

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Ünyespor'u yenip liderlik koltuğundan indirdiklerini belirterek, ''Son haftalarda iyi bir hava yakaladık. Oyuncularımız iyi maçlar çıkarmaya başladı. Bu hafta da deplasmanda galip gelerek, bu iyi havayı sürdürmek istiyoruz. Bunun için deplasmana 3 puan için gideceğiz'' diye konuştu. 

Deplasmanda galip gelemediklerini ifade eden Koç, ''4 maçta 2 beraberlik, 2 de yenilgi aldık. Deplasmanda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Arsinspor olarak iyi bir takımımız, takımın başında da çok kaliteli bir teknik direktörümüz var. Rakibimize göre daha iyi durumdayız. Bu maçta kalitemizi ortaya koyacağız ve kazanan taraf olacağız'' dedi. 
    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor