Arsin zirveye '1' adım daha yakın

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, dün deplasmanda oynadığı maçta Malatyaspor'u 4-1 yenen Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, bu galibiyet ile zirveye bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.  Cinemre, yaptığı açıklamada, rakipleri Malatyaspor'un ligin e

Arsin zirveye '1' adım daha yakın

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, dün deplasmanda oynadığı maçta Malatyaspor'u 4-1 yenen Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, bu galibiyet ile zirveye bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

 

Cinemre, yaptığı açıklamada, rakipleri Malatyaspor'un ligin en son sırasında yer aldığını belirterek, ''Böyle rakiplere konsantre olmak zor. Maçın başlarında oynadığımız oyunla bu maça konsantre olamadığımız görüldü. Rakibimiz direnç gösterince işin ciddiyetini anladık. Daha sonra attığımız gollerle farklı galip gelerek 3 puan aldık'' dedi.

 

Malatyaspor'u daha önce rakiplerinin yendiğini ifade eden Cinemre, ''Malatyaspor gibi rakibe takılmak, ağır kayıplara neden olabilirdi. Biz böylesine önemli maçtan galip gelerek zirveye bir adım daha yaklaştık. Lig ikincisi Ünyespor ile puan farkımız 1'e düştü. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak ekstra play-off'a katılmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor