Arsin yarışta yara aldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta içi sahasında Bayrampaşaspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'da yönetim kurulu üyesi Ömer Koç, bu yenilgi ile Play-off'a katılma mücadelesi veren bir takım olarak yarışta yara aldıklarını söyledi. Koç,  yaptığı açıklamada, hafta

Arsin yarışta yara aldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta içi sahasında Bayrampaşaspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'da yönetim kurulu üyesi Ömer Koç, bu yenilgi ile Play-off'a katılma mücadelesi veren bir takım olarak yarışta yara aldıklarını söyledi.

Koç,  yaptığı açıklamada, hafta içi sahalarında oynadıkları maçta Bayrampaşaspor'a mağlup olarak çok önemli 3 puan kaybettiklerini belirterek, ''İlk 5 takım içerisine girerek, ekstra Play-off'a katılma mücadelesi veren bir takım olarak, bu yenilgi ile yarışta biraz olsun yara aldık. Sahamızda puan kaybetmek bizim için iyi olmadı'' dedi.

Bayrampaşaspor yenilgisini telafi etmek zorunda olduklarını ifade eden Koç, ''Gelecek hafta İnegölspor deplasmanına gideceğiz. Bu maça çok iyi bir şekilde hazırlık yapacağız. Zirveden kopmamak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan ile ekstra Play-off'a katılma hedefimizi sonuna kadar kovalamak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor