Arsin puan kaybetmek istemiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta perşembe günü sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, ikinci başkan İmdat Uzun, bu maçta kayıp yaşamak istemediklerini söyledi.  İmdat Uzun, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda lider Hatayspor karşısın

Arsin puan kaybetmek istemiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta perşembe günü sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, ikinci başkan İmdat Uzun, bu maçta kayıp yaşamak istemediklerini söyledi.

 

İmdat Uzun, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda lider Hatayspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, ''Hatayspor karşısında sezonun en iyi futbolunu sergiledik. Karşılaşmada öne de geçtik, maçın bitimine 10 dakika kala yediğimiz gol ile sahadan beraberlikle ayrıldık. Bu hafta perşembe günü de sahamızda Ankara Demirspor ile karşılaşacağız. Sahamızdaki bu maçta kayıp yaşamak istemiyoruz'' dedi.

 

Geçen hafta kulüp başkanı Paşa Koç'un istifa ettiğini anımsatan Uzun, ''Bu hafta içinde yönetim kurulu olarak bir toplantı yapacağız. Öncelikle yönetim kurulumuzdan bir kişiyi başkan göstererek, yolumuza devam etmek istiyoruz, şayet bunda uzlaşamazsak olağanüstü kongre kararı almayı düşünüyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, Arsinspor ortada kalmaz, biz iyi günde de kötü günde de Arsinspor'un yanındayız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor