Arsin mücadelesini sürdürecek

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda lider Hatayspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp başkan yardımcısı Paşa Şengül, play-off mücadelelerinin sonuna kadar süreceğini söyledi. Şengül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıda sahal

Arsin mücadelesini sürdürecek

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda lider Hatayspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp başkan yardımcısı Paşa Şengül, play-off mücadelelerinin sonuna kadar süreceğini söyledi.

Şengül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıda sahalarında Hatayspor'a mağlup olduklarını hatırlatarak, ''Son haftalarda takımda bir düşüş var. Şanssız bir şekilde puanlar kaybediyoruz. Takımdaki düşüşe son vermek için bu maçta puan ve puanlar almalıyız. Rakibimizin lider olmasından çekinmiyoruz'' dedi.

Ligde artık puan kaybının telafisi olmayan haftalara girdiklerini ifade eden Şengül, ''Bu nedenle maçlarımızda çok daha dikkatli olmak zorundayız. Yenemiyorsak, yenilmeyeceğiz. Arsinspor olarak play-off mücadelemiz sonuna kadar sürecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor