Arsin galibiyete gidiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor'un basın sözcüsü Muammer Şahin, deplasmanda yapacakları Ankara Demirspor maçına galibiyet için gideceklerini söyledi.     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında Hatayspor'a farklı yenilmenin ü

Arsin galibiyete gidiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor'un basın sözcüsü Muammer Şahin, deplasmanda yapacakları Ankara Demirspor maçına galibiyet için gideceklerini söyledi.     

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında Hatayspor'a farklı yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Kendi sahamızda puan kaybetmek bizim için iyi olmadı. Rakiplerimiz bizden nasıl sahamızda puan aldıysa, biz de rakip sahalarda puan almalıyız. Bu nedenle Ankara Demirspor deplasmanına galibiyet için gidiyoruz'' dedi.     

Ankara Demirspor maçından alacakları puan ya da puanların önemli olduğunu ifade eden Şahin, ''Bu maç bizim ayrı bir öneme sahip. Ligdeki eski havamızı ve moralimizi yakalamak için bu maçı kazanmak zorundayız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza inancımız tam'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor