Arena, TS maçında kapanacak mı!

PFDK bir maç seyircisiz oynama cezası verirse, Galatasaray-Trabzon maçı boş tribünler önünde yapılacak.Milliyet gazetesinin haberine göre; Türk Telekom Arena'daki Fenerbahçe derbisinde sahaya atılan tehlikeli maddeler ve çirkin tezahürat nedeniyle PFDK'ya

Arena, TS maçında kapanacak mı!

PFDK bir maç seyircisiz oynama cezası verirse, Galatasaray-Trabzon maçı boş tribünler önünde yapılacak.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Türk Telekom Arena'daki Fenerbahçe derbisinde sahaya atılan tehlikeli maddeler ve çirkin tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Galatasaray'ı temsilci raporlan yakacak.

Maçın temsilcileri İbrahim Yusan ve Metin Orakoğlu'nun raporlarında olaylar tüm detaylarıyla yazılırken, özellikle kaleci Volkan'a atılan boş rakı şişesine dikkat çekildi. Raporlarda Alex'e korner atışlan sırasında, bozuk para, pet su bardağı gibi cisimlerin isabet ettiği de kaydedildi.

Temsilci Metin Orakoğlu tarafindan rapor edilen Milan Baros'un maç bittikten

sonra hakem Fırat Aydunus'un üzerine yürüyerek küfür ettiği ve kırmızı kart gördüğü, soyunma odası koridorunda ise eylemini devam ettirmek istediği vurgulandı.

MİLAN BAROS YAKALANDI

Temsilci ve hakem raporlarını değerlendirmek üzere yarın toplanacak PFDK'nın, Galatasaray'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verilme ihtimalinin kuvvetli olduğu öğrenildi. Toplantıdan seyircisiz cezası çıkarsa 10 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena'da yapılacak Galatasaray-Trabzonspor maçı boş tribünler önünde oynanacak.

Hakeme küfür eden ve kırmızı kart gören Baros'un bu eylemi yüzünden 3 maç, soyunda odasına giderken saldırı girişimi yüzünden de bir maç olmak üzere asgari 4 maç ceza almasına ise kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler