Arda Turan Selçuk'u istiyor

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ı beğendiğini belirterek başarılı futbolcuyu kendi takımında görmek istediğini söyledi. Türkiye'den sadece Trabzonspor'un başarılı orta sahası Selçuk İnan'ı kendi takımı

Arda Turan Selçuk'u istiyor

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ı beğendiğini belirterek başarılı futbolcuyu kendi takımında görmek istediğini söyledi.

 

Türkiye'den sadece Trabzonspor'un başarılı orta sahası Selçuk İnan'ı kendi takımında görmek isteyen Arda , profesyonel futbolcu olmasına rağmen sarı kırmızılı takımın bir taraftarı olduğunu belirtti.

 

Selçuk'un Galatasaray'a gelmesini çok istediğini vurgulayan Turan, verdiği demeçte, "Avrupa'dan herhangi bir isim veremem çünkü çok kapsamlı olur. Çok fazla futbolcu var. Türkiye'den söylemem gerekirse, ben takımımda öncelikle Selçuk İnan'ı görmeyi isterim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor