Arda transfer oldu mu?

Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ı transfer etmek için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Adnan Polat ile yaptığı görüşmeden şu an için olumlu sonuç alamadı.Sabah'ın haberine göre; Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen transfer zirvesinde

Arda transfer oldu mu?

Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ı transfer etmek için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Adnan Polat ile yaptığı görüşmeden şu an için olumlu sonuç alamadı.

Sabah'ın haberine göre; Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen transfer zirvesinde G.Saray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'nun yanı sıra Arda'nın menajeri Ahmet Bulut da hazır bulundu. Yıldız oyuncuyu transfer etmek için oldukça istekli gözüken Cerezo, Adnan Polat'ı ikna edemedi.

Bir görüşe göre İspanyol kulübünün fiyat yükseltmesi halinde transferin gerçekleşme ihtimali bulunuyor. Bir başka iddia ise Adnan Polat'ın Arda'nın transferiyle ilgili kararı yeni yönetime bırakmak istiyor ve bu nedenle teklife şu an için sıcak bakmıyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın dün yaptığı açıklamada, İspanya'dan Arda'ya 12.5 milyon Euro'luk resmi bir teklif geldiğini açıklamıştı. Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ise dün gece geç saatlerde bu transfer için İstanbul'a gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor