Araplardan Trabzon'a yemek!

Trabzonspor'un bu akşam TSİ'ye göre 20:00'da oynayacağı özel maçta karşı karşıya geleceği Suudi Arabistan’ın Al Ittihad Kulübü yönetimi Başkan Sadri Şener ve yöneticilere bir akşam yemeği verdi. Yemeğin ardından Başkan Şener, Al Ittihad Kulübü Başkan Veki

Araplardan Trabzon'a yemek!

Trabzonspor'un bu akşam TSİ'ye göre 20:00'da oynayacağı özel maçta karşı karşıya geleceği Suudi Arabistan’ın Al Ittihad Kulübü yönetimi Başkan Sadri Şener ve yöneticilere bir akşam yemeği verdi. 

Yemeğin ardından Başkan Şener, Al Ittihad Kulübü Başkan Vekili Kahalid Marzwoqy’ye bir adet Trabzonspor tabağı ile gümüş işlemeli kemençe hediye etti.

Marzwogy, Trazonspor’la karşılaşacak olmaları nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getirirken, müsabakanın dostluk içerisinde cereyan edeceğine olan inancını dile getirdi.

Başkan Şener ise kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu kaydederken, Al Ittihad Kulübü’nü Trabzon’da ağırlamak istediklerini vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor