Araplar Yattara'yı sormuş

Gineli oyuncuyu merak eden Arap yetkililer, takımda yer almadığını öğrenince hayal kırıklığı yaşadılar.Bu sezon ortaya koyduğu performans ile Trabzonspor'da kalıp-kalmayacağı merak konusu olan İbrahim Yattara, Arap futbol severler tarafından yakından taki

Araplar Yattara'yı sormuş

Gineli oyuncuyu merak eden Arap yetkililer, takımda yer almadığını öğrenince hayal kırıklığı yaşadılar.

Bu sezon ortaya koyduğu performans ile Trabzonspor'da kalıp-kalmayacağı merak konusu olan İbrahim Yattara, Arap futbol severler tarafından yakından takip ediliyor. Daha önce Yattara'ya Katar'ın Al Saddi Kulübü 10 Milyon Euro gibi uçuk bir teklifte bulunmuş ancak bunun gerisi gelmemişti.

Bordo-mavili kulüpteki geleceği tartışma konusu olan Gineli oyuncunun, Trabzonspor'da kalmaması halinde Arap ülkelerinden gelebilecek teklifleri değerlendireceği de biliniyor. Belli bir yaşa gelmiş ve ekonomik olarak da tercih haline gelen Arap ülkeleri Yattara'nın da gündeminde yer alıyor.

Suudi Arabistan Al Ittihad takımı ile hazırlık maçı yapan ve 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da Gineli oyuncu İbrahim Yattara, Milli Takım kampında bulunduğu için kafilede yer almadı. Gineli oyuncunun takımda yer almadığını öğrenen Arap yetkililer hayal kırıklığı yaşarken, başkan Sadri Şener'e oyuncunun takımdaki geleceği soruldu.

Şener'den "Oyuncunun sezon sonu durumunu değerlendireceğiz. Hocamız karar verecek" yanıtını alan Al Ittihad Kulübü yetkilileri, sezon sonu Yattara için görüşebileceklerini ve kendilerine yardımcı olunmasını istedikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor