Aralık ayının futbolcusu Burak

Son dönemde yükselen grafiğiyle yeniden milli takıma davet edilen, Trabzonspor ligin ilk yarısındaki en golcü ismi olan Burak, TrabzonCell aboneleri tarafından Aralık ayının en iyi futbolcusu seçildi.TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasının Aralık ayı oyl

Aralık ayının futbolcusu Burak

Son dönemde yükselen grafiğiyle yeniden milli takıma davet edilen, Trabzonspor ligin ilk yarısındaki en golcü ismi olan Burak, TrabzonCell aboneleri tarafından Aralık ayının en iyi futbolcusu seçildi.

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasının Aralık ayı oylaması sonuçlandı.

1-31 Aralık 2010 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; bu sezon yükselen bir grafik sergileyen, yeniden A Milli Takım’a davet edilip Hollanda maçında ilk onbirde sahaya çıkan, Aralık ayında İBB ve Karabükspor maçlarında attığı gollerle toplam 9 gole ulaşarak takımının ligdeki en golcü oyuncusu olan Burak oyların %70ini alarak “Ayın Futbolcusu” seçildi.

Aralık ayının en iyi futbolcusu seçilen Burak ödülünü, 16 Ocak’ta Avni Aker’de Manisaspor ile oynanılacak olan kupa maçı öncesinde taraftarların huzurunda Başkan Sadri Şener’in elinden alacak.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasının Ocak ayı oylaması da devam ediyor. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve seçtikleri futbolcuyla tanışma fırsatı yakalıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler