Araklıspor'da çıkış sürecek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da asbaşkan Özcan Karpuz, bu maçta da galip gelerek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Karpuz, geçen hafta Kepez Belediyespor'u deplasmanda yenerek ç

Araklıspor'da çıkış sürecek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da asbaşkan Özcan Karpuz, bu maçta da galip gelerek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. 

Karpuz, geçen hafta Kepez Belediyespor'u deplasmanda yenerek çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, ''Uzun zamandır galip gelemiyorduk, deplasmanda galip gelmemiz bizim için ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Bir galibiyetle bütün sorunlarımızı aştık diyemeyiz. Takımda gol sorunu var. Bu sorunumuzu aştığımız taktirde Araklıspor için güzel günler yakındır'' dedi. 

Kendi saha ve seyircileri önünde konuk edecekleri Kırıkhanspor maçına galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Karpuz, ''Üst üste ikinci galibiyet peşindeyiz. Kırıkhanspor karşısında galip gelerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takımımız bu maçı kazanacak güce sahip. Biz futbolcularımızın bu maçtan iyi bir sonuç alacağına inanıyoruz ve onlara güveniyoruz'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler