Araklıspor'da 8 yönetici istifa etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Araklıspor'da 8 yönetici istifa etti. Araklıspor Kulübü Asbaşkanı Özcan Karbuz, yaptığı açıklamada, 7 yıl Araklıspor'da başkan yardımcılığı dahil çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade ederek, ''Bu sezona kadar tüm ark

Araklıspor'da 8 yönetici istifa etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Araklıspor'da 8 yönetici istifa etti. 

Araklıspor Kulübü Asbaşkanı Özcan Karbuz, yaptığı açıklamada, 7 yıl Araklıspor'da başkan yardımcılığı dahil çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade ederek, ''Bu sezona kadar tüm arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içinde başarılı sezonlar geçirdik ve 2 şampiyonluk yaşadık. Araklıspor'un başarısı ve menfaatleri benim için her zaman çok önemli olmuştur'' dedi. 

Bu yıl üstlenmiş olduğum asbaşkanlık görevinde diğer yöneticilerle birlikte çok çalıştıklarını ve başarılı olduklarına inandığını vurgulayan Karbuz, şöyle devam etti:
     ''Bu görevde bana yardımcı olan ve birlik beraberlik içinde olduğum yönetimdeki arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de çok özverili ve fedakarca çalıştılar. Yönetimimde her zaman şeffaflık ve Araklıspor menfaati en önemli şey olmuştur. Bugüne kadar tüm görevlerim boyunca hiçbir arkadaşımla tartışma, kırgınlık ve sıkıntı yaşamadım. Ancak son zamanlarda başkanla aramızda kişisel bir problemimiz olmamasına rağmen, yönetim tarzı ve mali konularda bazı uyuşmazlıklar oldu. Ben yönetimde görev üstlenen herkesin yetki ve sorumluluklarını bilmelerini ve kullanmalarını istedim. Böylece daha başarılı ve şeffaf yönetim anlayışı içinde olacağımızı düşündüm. Ancak başkan çoğu yetkileri tek elde toplamayı ve kullanmayı tercih etti. Yönetimde görev yapan bazı arkadaşlarımın da bu durumdan rahatsız olduklarını bilmekteyim. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda artık bu görevde bulunmamın doğru olmayacağı düşüncesiyle üstlenmiş olduğum asbaşkanlık görevimden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmeyi uygun gördüm.''

Araklıspor'da istifa eden yöneticiler şöyle:
     ''Asbaşkan Özcan Karpuz, futbol şube sorumluları Ahmet Taşkın, Aydın Köse, genel kaptan Tuncay Koçaslan, başkan yardımcısı Cevdet Yılmaz, alt yapı sorumlusu Mustafa Çebi ve başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Selahattin Çebi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor