Araklıspor'da 7 eksik

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Siirtspor ile karşılaşacak Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, 7 eksiğe rağmen, bu maçtan mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı, açıklamada takımda sakat ve ce

Araklıspor'da 7 eksik

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Siirtspor ile karşılaşacak Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, 7 eksiğe rağmen, bu maçtan mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi. 

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı, açıklamada takımda sakat ve cezalı futbolcuların fazla olduğunu belirterek, ''Osman, Yusuf sarı kart cezalısı, Selçuk, kaptan Hasan, Ediz, Uğur ve Turan ise sakat. Bunlar bizim için mazeret değil, biz kişilere bağlı futbol oynamıyoruz, takım oyunu oynuyoruz. Siirtspor deplasmanından mutlaka puan almak zorundayız'' dedi. 

Geçen hafta yönetimde istifaların olduğunu ifade eden Yakupoğlu, ''Biz sadece futbol ilgileniyor. Siirtspor maçına odaklandık, sadece bu maçı düşünüyoruz. Bizim için çok önemli bir deplasman. Rakibimiz ilk 5 takım içinde yer almak için son kozunu oynuyor, zor maç olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor