Araklıspor 'Ünvanımız sürecek...'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp başkanı Reşat Çebi, 11 haftadır yenilgi yüzü görmediklerini, lider Gaziosmanpaşa karşısında da yenilmezlik unvanlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Çe

Araklıspor 'Ünvanımız sürecek...'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp başkanı Reşat Çebi, 11 haftadır yenilgi yüzü görmediklerini, lider Gaziosmanpaşa karşısında da yenilmezlik unvanlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Sonuçta yenilmedik. Deplasmanda da alınan bir puanı iyi olarak değerlendiriyoruz'' dedi.

Hafta sonu seyircileri önünde Gaziosmanpaşa'yı konuk edeceklerini ifade eden Çebi, ''Rakibimiz ligin lideri, iyi bir takıma sahipler. Buraya puan almak için gelecekler. Biz 11 haftadır yenilgi yüzü görmedik. Lider Gaziosmanpaşa karşısında da yenilmezlik unvanımızı sürdürmek istiyoruz. Böylesine önemli bir maça taraftarımızı bekliyoruz. Her zamankinden çok, bu maçta desteğe ihtiyacımız var'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler