Araklıspor umudunu kaybetmedi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Keçiörengücü'ne 4-1 yenilen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, play off için umutlarını kaybetmediklerini söyledi.  Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Keçiörengücü karşısında ilk yarıda 1

Araklıspor umudunu kaybetmedi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Keçiörengücü'ne 4-1 yenilen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, play off için umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

 

Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Keçiörengücü karşısında ilk yarıda 1-0 mağlup duruma düştüklerini belirterek, ''Skoru 1-1 yaptık. Rakip seyirci tarafından hakem baskı altına alındı, penaltımızı vermedi. Öne de geçebilirdik, ama ikinci yarı takımımı sahada oynadığı futbol ile tanıyamadım, çok kötü futbol oynadık. Sonuçta farklı mağlup olduk'' dedi.

 

Üç hafta öncesine kadar 14 haftalık periyotta yenilmeyen bir takımlarının olduğunu ifade eden Yakupoğlu, ''Sakat ve cezalıların yanında kadro dışı yaptığımız oyuncular oldu, takımda taşlar yerinden oynadı. Panik havası oluştu, olumlu hava dağıldı. İlk yarıda da böyle bir durum olmuştu, ama sonrasında toparlanmıştık. Takım şu an yerde, ama ayağa kalkacaktır ve koşmaya başlayacaktır. Play off için umudumuzu kaybetmedik'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor