Araklıspor Play-off şansını kaybetti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün sahasında Beylerbeyi'ne 1-0 yenilen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, bu karşılaşmayla play-off iddialarının da bittiğini söyledi.  Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Beylerbeyi karşılaşmasının kendileri için kırı

Araklıspor Play-off şansını kaybetti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün sahasında Beylerbeyi'ne 1-0 yenilen Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, bu karşılaşmayla play-off iddialarının da bittiğini söyledi.

 

Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, Beylerbeyi karşılaşmasının kendileri için kırılma maçı olduğunu belirterek, ''Kazanmak için her türlü riski göze aldık. Kazanarak play-off umudumuzu devam ettirmek istiyorduk, ancak 90. dakikada yediğimiz golle play-off umutlarımız tükendi, hayallerimiz yıkıldı. Bu maçı kazanmış olsaydık ilk 5 için umudumuz artacaktı. Bunu başaramadığımız için çok üzgünüz, moralimiz son derece bozuk'' dedi.

 

Önlerine bakmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade eden Yakupoğlu, ''Araklıspor kalan maçlarında korkulu rüya görmez, ama play-off iddiamız da bitmiş oldu. Şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmak zorundayız. Gençlere daha çok şans vereceğiz. Beklenti içinde bıraktığımız kişilerden özür diliyoruz. Futbolun içinde bunlar var. Son iki maçımızdan 6 puan almamız gerekirken bu müsabakaları puansız kapattık. Çok üzgünüz'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor