Araklıspor kazanmak zorunda!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını söyledi. Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, her iki takımı da zor bir karşılaşma b

Araklıspor kazanmak zorunda!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını söyledi.

Yakupoğlu, yaptığı açıklamada, her iki takımı da zor bir karşılaşma beklediğini belirterek, ''Rakibimiz Gölcükspor'un 2 puan önündeyiz. Bu açıdan her iki takım için de bu karşılaşma 6 puanlık bir maç olacak'' dedi.

Zorlu deplasmandan puan ve puanlarla dönmeyi hedeflediklerini ifade eden Yakupoğlu, ''Kaybetmeyi aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Grupta ilk 5 takım içinde yer almak için 10 takım mücadele veriyor. Rakibimiz Gölcükspor da bu takımlardan birisi. Bunun için bu maçı kazanmalıyız. Sakat ve cezalı futbolcularımıza rağmen bu deplasmana kazanmaya gidiyoruz'' diye konuştu.

Gölcükspor maçı öncesi Araklıspor'da Yunus, Yalçın, Selçuk ve Bilal'in sakat, Osman'ın ise cezalı olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor