Araklıspor 'iddialıyız' dedi!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, sakat ve cezalı futbolcularına rağmen rakipleri karşısında iddialı olduklarını söyledi. Yakupoğlu,

Araklıspor 'iddialıyız' dedi!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, sakat ve cezalı futbolcularına rağmen rakipleri karşısında iddialı olduklarını söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'daki kampta sürdürdüklerini belirterek, ''Kampta sona doğru gelmeye başladık. Şu ana kadar çok iyi bir kamp geçirdik, hazırlık maçları yaptık ve bu maçlarda eksiklerimizi gördük'' dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanına Antalya'dan geçeceklerini ifade eden Yakupoğlu, şunları söyledi:

''Biz, ilk yarıda 10 hafta maç kaybetmedik. Hem bu serimizi devam ettirmek hem de ikinci yarıya galibiyet ile başlamak istiyoruz. Osman ve Yemen cezalı, Yalçın ve Tuna sakat. Eksik ve sakat futbolcularımıza rağmen bu maçta iddialıyız. Gol yollarında ilk yarıda sıkıntı yaşadık. İyi bir forvete de ihtiyacımız var. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. İlk yarıda takımın en fazla golünü atan ve sözleşmeli oyuncumuz Ediz'e Batman Petrolspor talip oldu. Bu futbolcumuza çok ciddi paralar teklif edilerek kafası karıştırıldı. En kısa zamanda kulübümüzün menfaati doğrultusunda bu sorunu aşmayı düşünüyoruz. Bunun yanında Doğan, Uğur ve Ali de kendilerine gelen teklifler üzerine kamptan ayrılmak zorunda kaldılar.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor