Araklıspor galibiyeti kaçırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün oynadığı maçta deplasmanda Beylerbeyi ile 2-2 berabere kalan Araklıspor'un teknik direktör Halit Yakupoğlu, deplasmandan 1 puan ile dönmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıkl

Araklıspor galibiyeti kaçırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün oynadığı maçta deplasmanda Beylerbeyi ile 2-2 berabere kalan Araklıspor'un teknik direktör Halit Yakupoğlu, deplasmandan 1 puan ile dönmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını belirterek, ''Maçın hemen başlarında öne geçmeyi başardık. Daha sonra da rakip kalede net gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Beylerbeyi ilk yarıda bulduğu pozisyonu gol olarak değerlendirdi ve skoru 1-1 yaptılar'' dedi. 

Skorun 1-1 olmasından sonra da galibiyet için mücadelelerini sürdürdüklerini ifade eden Yakupoğlu, ''Yine ataklarımızı sürdürdük. Takımımızın ilk yarıdaki golünü atan Ediz'in attığı gol ile 2-1 öne geçmeyi başardık. Rakibimiz penaltıdan attığı gol ile beraberliği yakaladı. Zorlu deplasmandan 3 puan almayı çok istememize rağmen olmadı. İki kez öne geçtik ama skoru koruyamadık. Sonuçta iki haftadır takımımız kazanıyordu, bu hafta da yenilmedik. Deplasmandan 1 puan ile dönmek de bizim için önemli'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor