Araklıspor başkanından isyan: Takımımız sefalet içinde

Araklı 1961 futbol takımının başkanı Erdal Koçarslan, ilgisizlikten yakındı.

Araklıspor başkanından isyan: Takımımız sefalet içinde
Araklı1961 futbol takımı başkanı Erdal Koçaslan,  ilçeyi Amatör ligde temsil eden takımlarının sefalet içinde olduğunu söyleyerek isyan etti. 

"Biz Trabzona en çok futbolcu veren alt yapısı güçlü bir ilçe olmamız rağmen Araklısporun sahası 1 yıl önce Fırtınada nedeniye çatısı uçmuştu. Gelin Görünkü O günlerde 350 minik yavrumuzun ve gençlerimizin gönül verdiği takımımız bugun tesisi fakiri oldu. Maçlarımız çatısı çökmüş, yağmur altına maç seyreden ve hasta olna zatürre olan çocuklar var diye şikayet eden Koçaslan, şöyle devam etti: "Araklıspora gönül veren bir avuç insan olarak gençlerimizi topluma kazandırmak maksadıyla futbol kulubu olarak yıllardır mücadele verdik. Karşılığı bumu olmalıydı. Tesislerde soyunma odası yok, duş yok, WC yok. İçmeye su bile yok. Biz bu sahada rakiplerimize karşı mücade verip başarılı oluyoruz ancak Yazık değilmi, dün burada Araklıspora söz verenler unuttular galiba. Biz En kısa zamanda maçlarımızı üstü kapalı ve suyu akan WC'si olan bir stadyumda oynamak istiyoruz. İnsanca yaşamak suç mu?"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor