Araklıspor başkanı pes etmiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Yalovaspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da kulüp başkanı Reşat Çebi, bu maçta rakiplerinin ligdeki konumuna bakmaksızın galip gelmek için mücadele edeceklerini söyledi. Çebi, yaptığı açıklamada, ilk yar

Araklıspor başkanı pes etmiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Yalovaspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da kulüp başkanı Reşat Çebi, bu maçta rakiplerinin ligdeki konumuna bakmaksızın galip gelmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Çebi, yaptığı açıklamada, ilk yarıda 14 maçtır olmayan takımın ikinci yarıda bu başarısını gösterememesinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''En son deplasmanda Zeytinburnuspor'u 5-3 gibi farklı yendiğimiz maçlar sonrasında ise galip gelmeyi başaramadık. Geride kalan 8 maçta galibiyete hasret kaldık. İkinci yarı çok cömertçe puan kayıpları sonrasında play-off yarışının da dışında kaldık. Matematiksek olarak iddiamız var ama işimiz mucizelere kalmış durumda'' dedi.

Ligi bitimine 6 hafta kaldığını ifade eden Çebi, şunları söyledi:

''Bu maçlardan dördünü ise kendi sahamızda oynayacağız. Kendi sahamızda oynayacak olduğumuz maçlarda galip gelmek istiyoruz. Bunlardan ilki olan bu hafta sonu Yalovaspor'u konuk edeceğiz. Rakibimiz ligde zorlu günler geçiriyor, kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Biz rakibimizin ligdeki konumuna bakmaksızın galip gelmek için de mücadele edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor