Araklı'da seri galibiyetler sürecek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Beylerbeyi ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, bu maçtan da 3 puan alarak, galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi. Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri için

Araklı'da seri galibiyetler sürecek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yarın deplasmanda Beylerbeyi ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, bu maçtan da 3 puan alarak, galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi. 

Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri için kötü günlerin geride kaldığını belirterek, ''Takım olarak son haftalardaki iyi futbolumuzun karşılığını skor olarak da almaya başladık. Hocamız Halit Yakupoğlu'nun takımın başına gelmesinden sonra ayrı bir hava yakaladık. İki haftadır maçlarını üst üste kazanan takımımız var. Beylerbeyi maçından da 3 puan alarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz'' dedi. 

Beylerbeyi maçının zor geçeceğini ifade eden Çebi, ''Rakibimiz ligin zirvesine ortak durumda. Kendi saha ve seyirci avantajlarını da kullanarak bizi yenmek isteyecekler. Biz de iki haftadır galip gelerek olumlu bir hava yakaladık. Bu moralle maça çıkacağız. Ligdeki çıkışımızı bu maçta da sürdürmenin planlarını yapıyoruz. Biz her şeye rağmen bu maçta yenilmeyi düşünmüyoruz. Alacağımız 3 puan ile ligin alt sıralarından yukarılara çıkmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler