Araklı'da sağduyu hakim olmalı

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, çıkış yapmaya hazırlandıkları bir anda istifaların olmasının kendileri için bir talihsizlik olduğunu söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Araklıspo

Araklı'da sağduyu hakim olmalı

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un teknik direktörü Halit Yakupoğlu, çıkış yapmaya hazırlandıkları bir anda istifaların olmasının kendileri için bir talihsizlik olduğunu söyledi. 

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Araklıspor yönetim kurulunda 8 yöneticinin istifa ettiğini anımsatarak, ''Takım olarak çıkış yapmaya çalıştığımız bir anda bu istifaların olması bizler için talihsizlik. Bu istifalar takıma olumsuz yansımamalı'' dedi. 

Başkan Reşat Çebi ile görüşmelerini sürdürdüğünü ifade eden Yakuoğlu, ''Araklıspor'da teknik direktörlük konusunda bir sıkıntımız yok. Bu sıkıntılı durumu en az zarar görecek bir şekilde atlatmak zorundayız. Araklıspor bundan zarar görmemeli. Araklıspor'da sağduyu hakim olmalı. Geçen hafta Denizli Belediyespor deplasmanından 1 puan aldık. Bu hafta sonu da Siirtspor deplasmanına gideceğiz. Bu maçtan da böyle bir dönemde puan veya puanlarla ayrılmaya ihtiyacımız var'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler