Araklı Play Off'u zora soktu!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında oynadığı maçta Kepez Belediyespor ile golsüz berabere kalan Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, play-off şanslarını zora soktuklarını söyledi. Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-of

Araklı Play Off'u zora soktu!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında oynadığı maçta Kepez Belediyespor ile golsüz berabere kalan Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, play-off şanslarını zora soktuklarını söyledi. 

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off iddialarını sürdürmek ve son 3 haftadır kaybedilen puanlara rağmen galip gelerek eski günlerine dönmek amacıyla Kepez Belediyespor karşısına çıktıklarını belirterek, ''Rakibimiz karşısında istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Mutlak galip gelmek zorunda olduğumuz maçta berabere kalarak 2 önemli puan kaybettik. Kendi sahamızda galip gelemediğimiz için çok üzgünüz. Bu sonuçla play-off şansımızı zora soktuk, bundan sonra zoru başarmak durumundayız'' dedi. 

Play-off şanslarının imkansız olmadığını da ifade eden Yakupoğlu, ''Umudumuzu halen kaybetmedik. Yeter ki futbolcu arkadaşlarımız yeteneklerinin farkında olsun, eski özgüvenlerini kazansınlar. Kendi sahamızda beş, deplasmanda ise dört maçımız kaldı. Seri galibiyetler aldığımız takdirde play-off neden olmasın'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor