Araklı 10 haftadır yenilmiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta oynanan maçta Kastamonuspor'u 1-0 yenen Araklıspor'da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, Kastamonu gibi zorlu deplasmandan 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.. Yakupoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 5 ma

Araklı 10 haftadır yenilmiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta oynanan maçta Kastamonuspor'u 1-0 yenen Araklıspor'da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, Kastamonu gibi zorlu deplasmandan 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi..

 

Yakupoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 5 maç için en az 5 en fazla ise 12 puanı hedeflediklerini belirterek, ''Koyduğumuz hedefin üzerine çıktık. Son 5 maçta alabileceğimiz en yüksek puanı aldık. Bütün maçlarımızı hak ederek kazandık'' dedi.

 

İyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Yakupoğlu, ''Futbolcularım oldukça yetenekli olmalarına rağmen bunun pek farkında değillerdi. Ben bu anlamda uyuyan devi harekete geçirdim. Burada benim kadar deplasmanlarda yağmurda, çamurda bizleri yalnız bırakmayan kişilerin de büyük payı var. Biz Kastamonuspor deplasmanında bir yürek olduk. Kazanmak için gitmiştik ve bu maçta beklediğimizin üstünde bir futbol sergiledik, rakibimizi mağlup etmeyi başardık. Kastamonu gibi zorlu deplasmandan aldığımız 3 puan için sevinçliyiz, futbolcularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum'' dedi.

 

Yakupoğlu, 10 haftadır yenilmediklerini, ilk yarıyı 27 puanla 4. sırada tamamladıklarını, bunun da iyi bir sonuç olduğunu sözlerine ekledi.

 

Öte yandan Yakupoğlu, kendi sahalarında oynadıkları maçlara taraftarın yeterince ilgi göstermediğini vurgulayarak, ‘’Biz ne yapıyorsak Araklı ve Araklsporun başarısı için uğraşıyoruz. Bu açıdan Araklıspor taraftarına büyük işler düşüyor. Ligde de iyi bir yerdeyiz. İkinci yarıda çok daha iyi olacağız. Taraftarımız maçlarımızda bizi yalnız bırakmasınlar’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler